Uindviet jord Forstør

Uindviet jord (lydbog, download, zip_mp3)

Af: Hannah Kent

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-08-29
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Henrik Torjusen
Oplæser: Tina Kruse Andersen
ISBN-13: 9788711325407
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 351857 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hardback
152,95 kr
epub
136,15 kr
zip_mp3
131,95 kr

131,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I 1829 bliver Agnes Magnusdottir dømt til døden i det nordlige Island for sin rolle i et brutalt mord på to mænd. Mens hun venter på at blive henrettet, bliver hun sendt ud til Jon Jonssons gård, hvor han lever sammen med sin kone og deres to døtre. Familien er forfærdede over at skulle huse en dømt morder, og de undgår at tale med Agnes. Kun Toti, den unge assisterende præst, der er blevet udpeget som Agnes’ sjælesørger, bliver optaget af at forstå hende, mens han forsøger at redde hendes sjæl. Da det begynder at blive vinter, og det hårde liv på gården tvinger dens beboere til at arbejde sammen, dukker Agnes’ skæbnesvangre livshistorie om længsel og forræderi efterhånden frem. Og mens tiden for hendes henrettelse nærmer sig, bliver det centrale spørgsmål alt tydeligere: gjorde hun det, eller gjorde hun det ikke?
Uindviet jord, der er baseret på virkelige begivenheder, er en dybt bevægende roman om personlig frihed: Hvem bliver vi anset for at være, hvem betragter vi os selv som, og hvor meget vil vi sætte på spil for kærlighed? I et smukt, glasklart sprog portrætterer Hannah Kent Islands frygtindgydende landskab, hvor hver eneste dag er en kamp for overlevelse, og forsøger at finde svar på, hvordan en kvinde kan håbe på at overleve, når hendes liv afhænger af de historier, andre fortæller?
OM FORFATTEREN:
Hannah Kent blev født i Adelaide i 1985. Som teenager rejste hun til Island på udveksling gennem Rotary, og her hørte hun historien om Agnes Magnusdottir. Kent er medstifter af og redaktør for det australske litteraturtidsskrift Kill Your Darlings. I 2011 vandt hun Writing Australia Unpublished Manuscript Award. Uindviet jord er hendes første roman.
"Det er i beskrivelsen af de små, hverdagsagtige tilnærmelser mellem fangen og familien, at bogen får krog i læseren"
-Birte Weiss, Weekendavisen, 14. marts 2014
"Fascinerende og fængslende roman."
- Lone Krøgh, Lektørudtalelsen, 20. marts 2014

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Uindviet jord

Uindviet jord