Ulven (Lydbog, Download, Zip_mp3, Dansk)

Af: Sophie Swerts Knudsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: zip_mp3
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-08-14
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oplæser: Lea Baastrup Rønne
ISBN-13: 9788711851982
Produkt type: lydbog, download
Filstørrelse: 57663 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Lydbog
Filtype: zip_mp3
Formater / udgaver
PRIS
132,00 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

På sin tiårs fødselsdag får Sebastian at vide, at han har en kræftknude i knæet. Nu bliver kammerater, skole og fodbold skiftet ud med læger, indlæggelse og operation. Sebastian er ked af det – ikke kun fordi han har smerter, men også fordi ingen af hans venner kommer og besøger ham. Han ville meget hellere snakke med dem end med sygeplejersken Katinka, som han af en eller anden grund ikke kan slippe af med. Hun påstår, at hendes oldefar var indianer, men det giver Sebastian ikke meget for. Alligevel synes han, at den indianerbog, han har fået, er ret spændende. Måske har han også selv et totemdyr?
"Ulven" har solgt over 50.000 eksemplarer i Belgien, hvor den også har vundet prisen for bedste børnebog i aldersgruppen 8-12 år.
Sophie Swerts Knudsen skrev børnebogen "Ulven", efter hun så en dokumentar på DR1 om kræftramte børn. Bogen er oprindeligt skrevet på Sophie Swerts Knudsens modersmål, flamsk, men er sidenhen blevet oversat til dansk. Alt overskuddet går til Børnecancerfonden.
"Først og fremmest formår Sophie Swerts Knudsen at inspirere til viljestyrke hos børn, der er på vej gennem en hård tid." – Lydia Adriaensen i Leeswelp 7
"En fantastsik lille bog, der helt sikkert vil indgyde mod hos sygdomsramte børn." – Wendy Benoy, biliotekar og boganmelder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ulven

Ulven