Forstør
Kategorier / sektioner:

Velkommen hjem (Bind 5) (Lydbog, MP3 CD)

Af: Ninni Schulman

Forlag: People s Press
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 26-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: Bind 5,
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
ISBN-13: 9788772004372
Produkt type: Lydbog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Indbundet
192,45 kr
MP3 CD
2.081,25 kr

2.081,25 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En sensommerdag i Hagfors bliver Magdalena Hansson inviteret til gensynsfest med sin folkeskoleklasse. De skal mødes i klasselærerens sommerhus, præcis som de gjorde en weekend i 9. klasse. De skal spise og snakke og gå en tur i skoven. Præcis som dengang.

Magdalena gider ikke. De seneste uger er hun blevet udsat for en hadkampagne på nettet, og hun vil hellere tilbringe weekenden sammen med Petter, der er hjemme fra sit job i Norge. Men en af klassekammeraterne er blevet musiker og dokusoap-berømt, så hun tager med for at skrive en reportage til Värmlandsbladet.

Klassen falder tilbage i de gamle mønstre, og festen kører af sporet. Magdalena strander i kaosset. Ud på aftenen findes en af klassekammeraterne dræbt. Dagen efter findes en anden fra klassen død på et hotel. Drabene er udført forskelligt, men det må vel være den samme gerningsmand? Hvad er i så fald motivet? Og er andre i klassen i fare?

Under opklaringen kæmper politiægteparret Christer og Petra også på hjemmefronten. For Petra gælder det om at komme sig over sin cancer – og om en hemmelig kærlighed.

Velkommen hjem er femte del af Ninni Schulmans populære serie om journalisten Magdalena Hansson og politibetjentene Petra Wilander og Christer Berglund. En barsk krimi om hævn og forsoning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Velkommen hjem (Bind 5)

Velkommen hjem (Bind 5)