Voksnes løgnagtige liv (Lydbog, Zip_mp3, Dansk)

Af: Elena Ferrante


Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: zip_mp3
Type: Lydbog
Sprog: Dansk
Oplæser: Tammi Øst
ISBN-13: 9788740064094
Udgave: 1. lydbogsudgave
Udgivelsesdato: 01-09-2020
Udgiver: C & K
Spilletid: 601 Minutter
Oversætter: Marie Andersen, Nina Gross
Filtype: zip_mp3
Filstørrelse: 386599 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
I <i>Voksnes løgnagtige liv</i> møder vi teenageren Giovanna i 1990’ernes Napoli, hvor hun bor med sin velhavende familie. En dag finder hun ud af at hun har en smuk, men forstyrret tante, Vittoria, som bor længere nede ad bakken, i en fattigere del af byen. Giovannas familie vil ikke vide af Vittoria, men alligevel spirer et hemmeligt venskab frem mellem de to. <br> Gennem Vittorias historie og portrættet af Giovanna og hendes plads i familien som helhed rives vi med ind i en uforglemmelig fortælling om familie, opvækst, arv og hvad der former os som mennesker. <i>Voksnes løgnagtige liv</i> handler om pigeliv, voksenliv, køn og klasse, fortid og nutid, forventninger og knuste forhåbninger og er på en gang helt Ferrante og helt sin egen.
PRIS
158,00 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

I Voksnes løgnagtige liv møder vi teenageren Giovanna i 1990’ernes Napoli, hvor hun bor med sin velhavende familie. En dag finder hun ud af at hun har en smuk, men forstyrret tante, Vittoria, som bor længere nede ad bakken, i en fattigere del af byen. Giovannas familie vil ikke vide af Vittoria, men alligevel spirer et hemmeligt venskab frem mellem de to.
Gennem Vittorias historie og portrættet af Giovanna og hendes plads i familien som helhed rives vi med ind i en uforglemmelig fortælling om familie, opvækst, arv og hvad der former os som mennesker. Voksnes løgnagtige liv handler om pigeliv, voksenliv, køn og klasse, fortid og nutid, forventninger og knuste forhåbninger og er på en gang helt Ferrante og helt sin egen.

Anmeldelser (0)