Nedsat pris! Yrsa - Den glemte dronning af Danmark Forstør
Kategorier / sektioner:

Yrsa - Den glemte dronning af Danmark (Lydbog, MP3 CD)

Af: Margit Sandemo

Forlag: Jentas
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 29-3-2010
Udgivelse: 2. udgave, 2010.
Oversætter: Tine Hovgaard Jørgensen
ISBN-13: 9788776778309
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jentas - Omslagsillustrator: Jentas
Originaltitel: Yrsa - den glömda drottningen
År for denne udgave: 2010
Originalsprog: Svensk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

MP3 CD
118,45 kr
CD
157,95 kr

118,45 kr

-21%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Yrsa - Den glemte dronning af Danmark
"Nogle bliver søkonger, dem, der er uden land. De flakker omkring på havene og hærger i alle kystbyer, og så slås de også med hinanden. Som Adils og denne høvding fra Jydeland...
"Den smukke dronning Yrsa stråler som et lys i Nordens mørkeste tid. Som kongedatter var hendes livsvej udstukket fra fødslen af.
Som viljestærk dronning formede hun sin egen og de nordiske folkeslags skæbne. Folkevandringstiden fra 400 til 600 e.Kr. var brutal og nådesløs.
Utallige er sagnene om tidens mandlige helte og deres storepræstationer. Dronning Yrsa er en sjælden kvinde blandt dem.”Til de få af jer, som er frie mænd med oprigtig kærlighed til Yrsa og ønske om ægteskab … vil jeg sige dette: Jeg vil ikke begunstige én af jer frem for andre.”
Kongen dunkede staven i gulvet.”Jeg tager hende selv.” Yrsa er allerede sveaernes overhoved, da hun gifter sig med danernes konge. Både Sveariget og Danmark er i krig, og tilværelsen er hård. Men Yrsa oplever også varme og ømhed.Margit Sandemo har fulgt historien bagud fra sig selv til sin stammoder, dronning Yrsa, og har fortalt denne historie, sådan som den kan have set ud.
Pressen skrev:
Den produktive Margit Sandemo, som er højt elsket af sin læsere og har skrevet 170 romaner, er Skandinaviens mest solgte forfatter.
- Scanorama Magazine
Jeg er meget imponeret over at Margit Sandemo kan portrættere så godt som hun gør … Margit Sandemo skaber fantastiske personer og fortæller om dem så man ikke kan undgå at føle sympati for deres skæbner … Det er utroligt som Margit Sandemo forstår at holde rede på sit persongalleri og sin handling, samtidig med at hun formår at fange læseren ind i den aktuelle historie og skæbnefortælling.
- Bogrummet.dk
... hvis man godt kan lide at læse om gamle tider og det med et stærkt romantisk islæt så er det her en god bog at læse.
- ent4you.dk
Bogen er let læst, tempofyldt og dramatisk. Den fortæller en historie om en dansk sagnheltinde, samt lidt om hvordan livet måske var på den tid.
- Dansk BiblioteksCenter
Et letlæst stykke i Danmarkshistorien og en fornøjelig læsning.
- Søndag
Margit Sandemo er født 23. april 1924 i Norge. Hun er vokset op i Sverige, men flyttede senere tilbage til Norge og bor nu i Sverige. Hun debuterede som forfatter i 1964. Kærlighed og overnaturlige kræfter karakteriserer hendes forfatterskab. Margit Sandemo er den mest solgte forfatter i Norden med et samlet oplag på 39 millioner bøger. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Yrsa - Den glemte dronning af Danmark

Yrsa - Den glemte dronning af Danmark