Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegeta... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Making Vegan Meat: The Plant-Based Food Science Cookbook (Plant-Based Protein, Vegetarian Diet, Vegan Cookbook, Seitan Recipes)

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Mark Thompson

Forlag: Mango Media

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Mango Media
Forfatter Mark Thompson
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 20-08-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer color images of recipes and food; 100 Illustrations
Originalsprog United States
Sideantal 170
Indbinding Paperback / softback
Forlag Mango Media
Sideoplysninger 170 pages, color images of recipes and food; 100 Illustrations
Mål 203 x 253 x 11
ISBN-13 / EAN-13 9781642506006