Mass Spectrometry of Natural Substances in Food (Bog, Hardback, Engelsk) af Fred Mellon

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Fred Mellon, Jim R Startin, Ron Self

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Forfattere Fred Mellon, Jim R Startin, Ron Self
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 15-03-2000
Første udgivelsesår 2000
Serie RSC Food Analysis Monographs
Illustrationer No
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 312
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Serieredaktør Peter S. Belton
Sideoplysninger 312 pages
Mål 164 x 242 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9780854045716