Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone (Bog, Hardback, Engelsk) af Marc Vetri

Mastering Pizza: The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Marc Vetri, David Joachim

Forlag: Ten Speed Press

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Ten Speed Press
Forfattere Marc Vetri, David Joachim
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 28-08-2018
Første udgivelsesår 2018
Illustrationer 75 photos
Originalsprog United States
Sideantal 272
Indbinding Hardback
Forlag Ten Speed Press
Sideoplysninger 272 pages, 75 photos
Mål 247 x 219 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9780399579226