Meyers glutenfri bageskole (bog, indbundet, dansk)

Af: Meyers Madhus (85368567)


Nedsat pris! Meyers glutenfri bageskole
  • Forlag: Lindhardt og Ringhof
  • Format: Indbundet
  • Type: Bog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788711904060
  • Udgave: 1. (23-10-2018)
  • Oplag: 4. (11-02-2021)
  • Første udgivelsesår: 2018
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 232
  • Indbinding: Indbundet
  • Mål og vægt: B: 206mm, H: 282mm, D: 30mm, Vægt: 995g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.

Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.

Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

Anmeldelser (0)