Middage - sund & slank året rundt

Middage - sund & slank året rundt


ISBN-13: 9788792487025

Forfatter(e): Inge Kauffeldt, Helle Kleist
Forord af: Inge Kauffeldt
Fotograf: Lars Ranek
De Danske Vægtkonsulenter
1. udgave 2010
1. oplag 2010
ISBN 978-87-92487-02-5
162 sider ill. i farver

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Opskrifterne i bogen tager kun 30 minutter at tilberede, derfor er der heller ikke nogen grund til at springe over, hvor gærdet er lavest. Har man købt ind i forvejen, og deltager alle familiemedlemmer med tilberedningen, kan der derfor meget hurtigt komme et både sundt, slankende og velsmagende måltid på bordet.
Formålet med Sund & slank året rundt – middage er at give dig og din familie energien, tiden og ikke mindst lysten tilbage til at sætte de gode kostvaner på menukortet. Middagsmaden skal ikke indeholde fedt, sukker og tomme kalorier. Den skal indeholde gode kalorier og en fornuftig mængde. Bogen giver eksempler på konkrete redskaber, som kan bruges i forbindelse med vægttab eller vægtvedligeholdelse. Der er inspirerende familietips til alle opskrifter og ikke mindst et stort afsnit om økologi.  
Glæd dig til at lave skønne og dejlige middage efter årstiderne. Med denne unikke bog, der har det hele, får du ny inspiration til supersunde middager med god smag, du får kalorieberegninger, afkrydsningsskema og madpakketips til alle opskrifter samt masser unikke værktøjer til at blive sund og slank.
Bogen, der er på 164 sider, er den anden i en serie af opskriftsbøger, der følger årstiderne i madlavningen.

Læsernes anmeldelser (0)