Mit lykkelige køkken

Mit lykkelige køkken


ISBN-13: 9788756783880

af Nikolaj Kirk (f. 1975-02-05)
Redigeret af: Gitte Hou Olsen
Illustr. af: Helle Vibeke Jensen
Fotograf: Søren Zeuth
Politiken
1. udgave 2011
1. oplag 2011
ISBN 978-87-567-8388-0
351 sider ill. i farver

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse


Danskerne elsker at rejse. Det er dragende at møde nye kulturer, mennesker og deres måde at spise og leve på. Kogemanden Nikolaj Kirk har på sine mange rejser kloden rundt altid befundet sig godt blandt alt det nye, også selv om hans udgangspunkt har været en klassisk vestlig tilgang i køkkenet. Men med tiden har hans sind også ladet de nye indtryk, farver, dufte og smage fået en plads i sit hjerte, og de er blevet til hans elskede verdenskøkken.
I denne bog får vi lov til at komme på jordomrejse med Nikolaj Kirk. Vi besøger Færøerne i det kolde nord og herefter går turen til Indien, Kina, Japan, Mongoliet og Nepal - Borneo, Seychellerne, Madagaskar. Kap Verde, Trinidad og Tobago, Mexico og endelig, men ikke mindst, Brasilien. Vi får skønne anekdoter og beskrivelser af de forskellige landes storslåede køkkener og samtidig de mest spændende opskrifter, hvoraf mange overraskende let kan laves i et dansk køkken og smager skønt. Det hele er ledsaget af de mest fantastiske fotos taget af fotograf Søren Zeuthen og Kirk selv.
Helt ærligt, lyder kogemandens opfordring - tag med ud i verden og smag på det hele, vær åben og du skal møde!

Læsernes anmeldelser (0)