Nofret – Samlede historier IV - [RODEKASSE/DEFEKT] (Bog, Indbundet, Dansk) af Sussi Bech

Nofret – Samlede historier IV - [RODEKASSE/DEFEKT] (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Sussi Bech


Nedsat pris! Nofret – Samlede historier IV - [RODEKASSE/DEFEKT]

Forlag: Eudor

  • Type: Bog
  • Format: Indbundet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788793608863
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
Bogens hjørne nederst på forside har fået et tryk, ellers er bogen i fin stand.
Se flere produkter fra RODEKASSEN
Levering: På eget lager, 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

6. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter “Dalila den Drevne”, “Aida Nur”, Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale.
Dette bind samler album 10-12 i serien om »Nofret«, Sussi Bechs prisbelønnede, danske tegneserieklassiker om en kretensisk prinsesses oplevelser i oldtidens Ægypten:
I "Kiya" kan farao Akhnaton ikke glemme sin smukke andenhustru og befaler hende at vende tilbage til kongepaladset. Kiya blev ellers forvist fra hoffet, fordi hun mistænktes for at have planlagt et statskup mod farao til fordel for sin søn Tutankhaton. Men Kiya er død, og hendes tjenere tvinger  hendes tvillingesøster Nofret til at indtage hendes plads. I faraos palads venter en morderisk minister, en forurettet førstehustru og intrigante hoffolk.
I "Bagholdet i Tempelsøen" er Nofret flygtet fra faraos palads og i skib på vej mod den oprørske by Memphis, der er centrum for Amon-tilhængernes modstand mod faraos nye Aton-kult. Farao Akhnatons førsteminister Eje har brug for Nofret til at afsløre deres hemmelige skjulested. Nofret skjuler sig blandt byens fiskere, og efterstræbes nu af både Eje og Amons ypperstepræst, Khaemwese. Snart bryder opgøret mellem Aton- og Amon-tilhængere ud i lys lue.
I "Nilens fange" har Khaemweses Amon-tilhængere vundet over faraos garnision i Memphis. Men Nofrets kæreste Senep er død under kampene, og Nofret prøver at holde sig fri af de stridende fraktioner. Men det er lettere sagt end gjort, og snart havner hun i kløerne på Eje, der hårdt såret har overlevet kampene og gemmer sig på sin udbrændte nilbåd. Nofret får brug for alt sit vid og en god portion held, hvis hun skal slippe levende bort.
I alt 184 sider inkl. 30 siders ekstramateriale med masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger, og hvor Sussi selv fortæller om arbejdet og hendes tanker med historierne.
Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Læsernes anmeldelser (0)