Osteria 16: Kogebog (Bog, Hæftet, Dansk) af Emil Alsbo og Morten Kaltoft

Osteria 16: Kogebog (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Emil Alsbo og Morten Kaltoft


Nedsat pris! Osteria 16: Kogebog

Forlag: Strandberg Publishing

  • Type: Bog
  • Format: Hæftet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788793604797
  • Udgave: 1. (14-12-2020)
  • Oplag: 7. (15-03-2024)
  • Første udgivelsesår: 2020
  • Originaltitel: Osteria 16 – Kogebog
  • Omslagsgrafiker: Spine Studio
  • Fotograf: Emil Alsbo
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 296
  • Indbinding: Hæftet
  • Mål og vægt: B: 194mm, H: 241mm, D: 24mm, Vægt: 944g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

OSTERIA 16 KOGEBOG er enkle, sæsonbaserede retter med få ingredienser af høj kvalitet og nænsomt tilberedt. Det er 80 retter fra det moderne italienske køkken, beregnet til uhøjtidelig familieservering som på antipasti-restauranterne Osteria 16 Haderslevgade, Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce, der ejes af vennerne Morten Kaltoft og Emil Alsbo.  


Morten Kaltoft er uddannet kok på den italienske restaurant Era Ora. I 2004 åbnede han Famo Saxogade sammen med Fabbio Mazzon, der var køkkenchef på Era Ora. Efterfølgende åbnede de Famo 51 og Famo Metro. Emil Alsbo er kunstner og har tidligere været del af kunstnergruppen Telefon Til Chefen. Emil har solgt værker til Statens Kunstfond og har blandt andet udstillet på Charlottenborg, Traneudstillingen og Overgaden. 


Sammen åbnede Morten og Emil i 2014 Osteria 16 i Haderslevgade 16. Derefter fulgte Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce. Restauranternes råvarer hentes direkte hjem fra Italien, og menuerne varierer efter årstid og udbud.

Læsernes anmeldelser (0)