Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-10-2021
Da hverdagen og forretningerne lukkede ned i 2020, gik Yotam Ottolenghi og holdet i hans testkøkken, OTK, i gang med at skabe opskrifter ud fra det, de havde i køkkenskabe, kølekabe, frysere og spisekamre. Og de opdagede, at med know-how og opfindsomhed kan enhver ret få det umiskendelig Ottolenghi-udtryk.
Det førte til den første kogebog OTK, hvor de videregiver deres erfaringer med at lave god og velsmagende mad med de ingredienser, man har i sit køkken. Dér - på den bageste hylde - står en dåse mung-bønner, en pose fuldkornsmel, tørrede grøntsager og svampe, saltsyltede citroner og pasta i ejendommelige former.
Og selvfølgelig skal man også tømme grøntsagsskuffen, plyndre køleskabet og se, hvad der gemmer sig fryseren.
OTK-holdet giver os en masse grundlæggende regler, men i virkeligheden handler det også om at lære at bryde reglerne og skabe fantastiske retter.
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Forfatter | Yotam Ottolenghi |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (01-10-2021) |
| Oplag | 1. (01-10-2021) |
| Første udgivelsesår | 2021 |
| Originaltitel | Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love |
| Oversætter | Signe Lyng |
| Originalsprog | Engelsk |
| Sideantal | 256 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 175mm, H: 246mm, D: 20mm, Vægt: 764g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788727001340 |