På den gale side (hæftet, dansk)

Af: Jannie Solaas


Nedsat pris! På den gale side
 • Forlag: Underskoven
 • Format: Hæftet
 • Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788792824004
 • Udgave: 1. (25-05-2012)
 • Oplag: 1. (25-05-2012)
 • Første udgivelsesår: 2012
 • Originalsprog: Dansk
 • Indbinding: Hæftet
 • Mål og vægt: B: 144mm, H: 222mm, D: 18mm, Vægt: 365g

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver
217,- kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Hvem helvede havde besluttet at ødelægge hendes liv?
Natasha lever et stillestående liv med kulde og kynisme som bedstevenner, men så begynder mareridtene, hvor hun flås itu. De akkompagneres af en dominerende stemme, og et 60’er-hit forfølger hende som en dødstrussel snarere end den kærlighedserklæring, det oprindelig var. En skygge kredser om Natasha og trækker hende ind i en verden, hvor spejle er portaler til en anden dimension, og grænsen mellem virkelighed og mareridt udviskes. Mennesker, hun kender, forsvinder eller knækker omkring hende, som blæses de væk af en større kraft. Er hun en marionetdukke, der ikke kan undslippe forestillingen? Hvem trækker i trådene? Er der noget tilbage af hende, når tæppet falder?
Romanen På den gale side er den første i historien om Natasha. Temaet kredser om jagten på identitet i en forvirrende verden, der mere end villigt leder i den gale retning.
Jannie Solaas er født og opvokset i København. Hun har siden 2004 haft egen manuskriptlæser-virksomhed, der med dybtgående respons hjælper forfattere og forfatterspirer. Sideløbende afholder hun skrivekurser, arbejder med journalistik, redigering og oversættelse. I 2009 oprettede hun forfatterskolen og –netværket forfattervaerk.net.

Anmeldelser (2)

Sandra Valentina Tolic
23-10-2013

Et ordsprog siger, at en god forfatter er én, der med få ord kan fortælle alt, og det kan forfatteren. Jannie Solaas går med sin debutroman PÅ DEN GALE SIDE ind under huden på læseren.
Romanen handler om den 23-årige Natasha, der fra at leve et stille, anonymt liv pludselig befinder sig i en malstrøm af begivenheder, der river det liv, hun kender, fra hinanden. Venner og familie viser sig fra andre, ukendte sider – oftest lidet flatterende – og spørgsmålet er, hvor meget pigen kan holde til, og om hun nogensinde redder sig selv i land. Undervejs åbnes hun gradvist for en særlig evne: clairvoyance.
Bogen er skrevet med stor troværdighed og indblik i clairvoyancens verden. Nogle gange ved man ikke, om Natasha blot er en fiktiv person, der har fået til opgave at bekæmpe alle ”dyrene i arenaen” for at få lov at eksistere fortsat, eller om Natashas historie er en synsk persons selvbiografi formidlet af en dygtig forfatter, som blot fik adgang til den hudløse sandhed.
Denne roman anbefales til læsere, der kan lide at tænke over livet, og særligt også til kommende forfattere, for den viser, hvordan man anvender et livligt og ægte sprog samt leverer den bedste vare made of: seriøsitet, følelser, ægthed, overraskelser, fantasi og en blid, feminin karakter godt krydret med de fineste humørnuancer.
Forfatteren virker, trods bogens alvorlige emner, stærkt overbevist om, hvad en anden klog forfatter har udtalt – at: "Humoren er den mentale glidecreme, der får folk til at lytte til, hvad du har at sige." Humoren er flettet nænsomt ind i dramaet igennem Natashas usentimentale observationer, og man kan ikke andet end more sig over, hvordan hun siger fra på den mest subtile og høflige, men svidende måde.
Hvis man vidste, hvor Natasha boede, så tog man ud til hende og græd i hendes favn, indtil himlen åbnede sig, eller i hvert fald indtil hun lærer at bruge den mystiske røde nøgle, der lader til at være afgørende for hendes fremtid.
Denne bog skal bare læses!

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej
Jon Thomsen
11-07-2012

Jeg strøg igennem romanen der, på en baggrund af mystik og en dosis uhygge tegner et klart billede af et menneske, som overvældes af en række kriser. Historien om Natasha er medrivende, og endnu et spændingslag centrerer sig om hvorvidt den okkulte gruppe, der prøver at lokke og manipulere hende vil have held med det. Jeg blev også draget af relationen mellem Natasha og veninderne og mellem Natasha og forældrene. Natasha kalder åbenlyst på nærhed men, uden at være i stand til at deltage rigtigt i det. Et gammelt svigt har lukket hende, og efterhånden som andre personer træder ind på scenen får hun svært ved at gennemskue, om hun skal undgå dem eller ej fordi hun reelt ikke forstår ægthed eller kærlighed og derfor er ude af stand til at vurdere eller have tillid. Det er et fint psykologisk spil, som jeg sagtens kunne se foregå i virkeligheden. Også sprogligt er bogen en fornøjelse at læse. Jeg blev overrasket, da jeg opdagede at dette kun er Jannie Solaas' debutbog. Hun skriver mere erfarent end som så. Romanen ”På den gale side” kan jeg varmt anbefale.

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej