Pate, Confit, Rillette: Recipes from the Craft of Charcuterie (Bog, Hardback, Engelsk) af Brian (SchoolCraft College) Polcyn

Pate, Confit, Rillette: Recipes from the Craft of Charcuterie

(Bog, Hardback, Engelsk)

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The best-selling team behind Charcuterie deepens our understanding of an ancient craft.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfatter Brian (SchoolCraft College) Polcyn
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-05-2019
Første udgivelsesår 2019
Illustrationer 35 color photos
Originalsprog United States
Sideantal 256
Indbinding Hardback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 256 pages, 35 color photos
Mål 258 x 209 x 20
ISBN-13 / EAN-13 9780393634310