Patisserie Maison: The step-by-step guide to simple sweet pastries for the home baker (Bog, Hardback, Engelsk)

Patisserie Maison: The step-by-step guide to simple sweet pastries for the home baker

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Richard Bertinet

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

With creations including lavender and orange eclairs, gateau Saint Honore, tarte tropizienne, Paris brest and cassis kir royal mousse, Patisserie Maison opens up the world of divine sweet creations to novices as well as more experienced cooks.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Ebury Publishing
Forfatter Richard Bertinet
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 28-08-2014
Første udgivelsesår 2014
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 224
Indbinding Hardback
Forlag Ebury Publishing
Sideoplysninger 224 pages
Mål 253 x 190 x 21
ISBN-13 / EAN-13 9780091957612