Restaurant: Law Basics (bog, paperback / softback, engelsk)


  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Format: Paperback / softback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780471402725
  • Udgivelsesdato: 23-08-2001
  • Første udgivelsesår: 2001
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 384
  • Indbinding: Paperback / softback
  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sideoplysninger: 384 pages
  • Mål: 233 x 160 x 20

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

This inaugural volume of the Wiley Restaurant Basics Series is the first professional-level book on the legal challenges faced by restaurant managers.

Anmeldelser (0)