Restaurant Management (bog, paperback / softback, engelsk)

Af: Nancy Loman Scanlon


  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Format: Paperback / softback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780471284383
  • Udgivelsesdato: 14-05-1993
  • Første udgivelsesår: 1993
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 272
  • Indbinding: Paperback / softback
  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sideoplysninger: 272 pages
  • Mål: 238 x 191 x 14

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Restaurant Management examines in detail the role of the manager of each of the major areas of food service: purchasing, distribution, production, service, accounting, labor, product, and profit.

Anmeldelser (0)