Restaurant Service: Beyond the Basics (bog, paperback / softback, engelsk)


  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Format: Paperback / softback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780471514763
  • Udgivelsesdato: 28-06-1994
  • Første udgivelsesår: 1994
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 384
  • Indbinding: Paperback / softback
  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sideoplysninger: 384 pages
  • Mål: 248 x 190 x 20

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Timely, authoritative, and practical--an incomparable guide to the crucial "difference makers" that keep patrons coming back. When it comes to customer satisfaction, good food served in a timely and attractive manner is only half the story.

Anmeldelser (0)