Nedsat pris! Åbenbaringen: roman - [RODEKASSE/DEFEKT] Forstør

Åbenbaringen: roman - [RODEKASSE/DEFEKT] (Rodekassen, Hæftet)

Af: Robert Schneider

Forlag: Hovedland
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 284
Dato for udgivelse: 30-12-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Jacob Jonia
ISBN-13: 9788770702065
Produkt type: Rodekassen
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Die Offenbarung
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
Bogen er ridset på forside og bagside, ellers er bogen i fin stand.
Se flere produkter fra RODEKASSEN

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Advarsel: Sidste enheder på lager!

134,50 kr

-50%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Romanen foregår i byen Naumburg i Østtyskland i 1992, få år efter Tysklands genforening. Hovedpersonen, den 45 årige Jakob Kemper, er søn af en fabrikant, der bl.a. producerer børster, men sønnen ønsker ikke at gå ind i sin faders firma; i stedet vælger han at forfølge en karriere inden for musikken.
Det er lykkedes ganske godt. Han er nu organist i Naumburg, hvor Johann Sebastian Bach også virkede, og Kemper underviser også i klaverspil. Juleaften 1992 finder han og hans lillebror Leo et ukendt partitur til et oratorie af Johann Sebastian Bach i kirkens halvrådne orgelhus. Værket er skrevet sent i komponistens liv, og det er bygget over Johannes´ Åbenbaring, formentlig skrevet mellem ´Kunst der Fuge´ og ´Messe i h-mol´.
Dette sensationelle fund slår Kemper ud af kurs. Jo mere den sære, selvbestaltede musikforsker dykker ned i melodierne og analyserer dem, desto flere uforklarlige ting finder han. Kempers dominerende far, nazist også på sine gamle dage, får konstateret kræft, og Lucia, som Kemper elsker, gør det pludselig forbi med ham.
Snart forstår Kemper, at musikken må have en gådefuld virkning: Den er mere end bare musik, den kan vække fortrængte erindringer og forudsige fremtiden og når man lytter til musikken, finder man sit sande jeg. J.S. Bach har tilsyneladende hen mod slutningen af sit liv opdaget en kosmisk lov, som kan helbrede den menneskelige sjæl - eller styrte den i dyb fortvivlelse.
Mens Kemper svinger mellem fortvivlelse og begejstring, ankommer fire eksperter fra Bachselskabet til Naumburg. De skal overvåge restaureringen af det orgel, som J.S. Bach selv engang spillede på. Nu skal Kemper afgøre, om han vil dele sin viden med dem, for indtil videre er det kun ham selv, hans lillebror og Lucia, der har kendskab til fundet.
Åbenbaringen er en roman om musik og mirakler, om skyld og ansvar, om kærlighed og håb - det er en underfundig, både humoristisk, men også seriøs roman om at lykken ikke er at være berømt, men at finde sig selv, også selvom det skulle vise sig, at man er alt andet end en helt.
Robert Schneider, f. 1961, bor i Vorarlberg, som er den vestligste beliggende delstat i Østrig. Hans debutroman Søvnens bror  fra 1993 blev en international bestseller, oversat til 32 sprog, som også er blevet filmatiseret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Åbenbaringen: roman - [RODEKASSE/DEFEKT]

Åbenbaringen: roman - [RODEKASSE/DEFEKT]

Bogen er ridset på forside og bagside, ellers er bogen i fin stand.