Nedsat pris! Attentatet - [RODEKASSE/DEFEKT] Forstør

Attentatet - [RODEKASSE/DEFEKT] (Rodekassen, Hæftet)

Af: Lars Hedegaard

Forlag: People sPress
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 9-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771593303
Produkt type: Rodekassen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
Bogen har et mærke efter et prismærke på forside og er lidt ridset på bagsiden.
Se flere produkter fra RODEKASSEN

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Advarsel: Sidste enheder på lager!

125,00 kr

-50%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I tiden efter attentatet mod Lars Hedegaard svirrede rygterne: Var det hele iscenesat - af Hedegaard selv? Fandtes dette pistolbevæbnede postbud af anden etnisk herkomst andre steder end i den forkætrede islamkritikers eget hoved - sammen med et ønske om en position som martyr? Og hvis der virkelig var skudt, lå Lars Hedegaard så i øvrigt ikke, som han selv havde redt? 


I dag ved vi, at en kugle susede millimeter forbi Lars Hedegaards højre øre. At attentatmanden med al sandsynlighed har fundet sit fristed i Islamisk Stat - med aktiv bistand fra den tyrkiske stat og behørig passivitet fra den danske. Og at Lars Hedegaard siden den 5. februar 2013 har måttet leve under jorden. Attentatet har vendt op og ned på alt i hans tilværelse, undtagen hans syn på religion og ytringsfrihed og hans lyst til at strides - på ord. 


Lars Hedegaards islamkritik lever videre i denne bog. Han vender sig mod forestillingen om en religion, der er hijacket af ekstremister, og læser i stedet fatwaer, tildækning af kvinder og undertrykkelse af vantro som en udløber af trosindholdet, der har manifesteret sig i 1400 års islamisk historie. Og kan man så bare læne sig tilbage og sige, at de hellige krigere i Islamisk Stat har misforstået Allahs bud? Eller er islams egentlige afvigere de fredelige muslimer, der ikke tager det så nøje med Koranens anvisninger? 


Lars Hedegaard gør også op med meningskleresiet i Danmark. Det ledende lag i kultur- og medielandskabet, der hævder at forfægte ytringsfriheden, men beklikker dem, der kæmper for det frie ord, hvor det faktisk er på spil.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Attentatet - [RODEKASSE/DEFEKT]

Attentatet - [RODEKASSE/DEFEKT]

Bogen har et mærke efter et prismærke på forside og er lidt ridset på bagsiden.