Nedsat pris! Conquistadora - [RODEKASSE/DEFEKT] Forstør
Kategorier / sektioner:

Conquistadora - [RODEKASSE/DEFEKT] (Rodekassen, Indbundet)

Af: Esmeralda Santiago

Forlag: Bazar - i samarbejde med Lennart Sane Agency
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 620
Dato for udgivelse: 1-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Annemette Goldberg
ISBN-13: 9788771161670
Produkt type: Rodekassen
Originaltitel: Conquistadora
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Spansk
Udgave: 1
Oplag: 1
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
Bogen har et mærke efter et prismærke på bagside, ellers er bogen i fin stand.
Se flere produkter fra RODEKASSEN

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Advarsel: Sidste enheder på lager!

50,00 kr

-50%

Vejl. pris: 99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse


  • En caribisk " Borte med blæsten" 

  • Esmeralda Santiagos store talent for fiktion kommer til udtryk i denne ekstraordinært spændende og velskrevne historiske roman, som foregår i 1800-tallets Puerto Rico.

  • Vi møder den egenrådige og viljestærke Ana, som er fast besluttet på at flygte fra sin fremtid i et kedsommeligt overklasseliv i Spanien. Da et tvillingepar arver en sukkerplantage i Puerto Rico, gifter Ana sig - teoretisk set kun med den ene, men i praksis med dem begge (ingen kan alligevel kende forskel på dem, ikke en gang Ana - i hvert fald ikke til at begynde med .) - og de sejler af sted til det, der for brødrene er fest og sjov, men for Ana dyb alvor.  

  •  Fra allerførste færd holder hun af landet og det krævende arbejde med sukkerrørene i det caribiske klima, samtidig med at hun udnytter slavernes arbejdskraft mens de bliver flere og flere som tiden går. Hun bliver selve billedet på en sejrherre: kompromisløs, uforbeholden i sin kritik og krævende.

  • Hendes ægtemænd sygner langsomt hen i skyggen af Ana, som er langt den kløgtigste, beslutningsdygtigste og mest beregnende af de tre, og hun driver Hacienda los Gemelos uden deres hjælp. Hun holder ud under orkaner, kolera, slaveoprør og hvad landet ellers byder af modstand.   Temaer som social rangordning, slaveri og kønsroller gør denne beretning til en fascinerende fortælling. Det er en usædvanlig historie fuld af følelser, tropisk sanselighed og vold, men også en historie, som opstiller dilemmaer og dermed stiller moralske spørgsmål, som giver læseren noget at tænke over.   Esmeralda Santiago er født i Puerto Rico i 1948, men flyttede 13 år gammel til New York med sin familie - som ældste i en søskendeflok på otte (som senere voksede til 11). Efter et år havde hun ved egen kraft tilegnet sig engelsk og opnåede et scholarship og kom på Harvard. Fra Sarah Lawrence College har hun en Master of Fine Arts. Hun er gift og har to voksne børn. Sammen med sin mand, filmproducer Frank Cantor, tilbringer hun somrene i Maine og vintrene i Puerto Rico.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Conquistadora - [RODEKASSE/DEFEKT]

Conquistadora - [RODEKASSE/DEFEKT]

Bogen har et mærke efter et prismærke på bagside, ellers er bogen i fin stand.