Nedsat pris! Kompendium i erhvervsøkonomi - [RODEKASSE/DEFEKT]
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kompendium i erhvervsøkonomi - [RODEKASSE/DEFEKT]

Forlag: Aspiri
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Kompendium
Sideantal: 341
Dato for udgivelse: 22-8-2014
Udgivelse: 4. udgave, 2014.
Medforfattere: Stephan van Rensburg, Thomas Rønn Jensen
ISBN-13: 9788793088054
Produkt type: Rodekassen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
Bogen er ridset på bagsiden, ellers er bogen i fin stand.
Se flere produkter fra RODEKASSEN

Levering : På eget lager, 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette kompendium har til formål at bidrage til at skabe indblik i og overblik over fagområdet Erhvervsøkonomi ved at kombinere teori med eksempler. Bemærk, at fagområdet "Erhvervsøkonomi" på engelsk typisk kaldes "Managerial Economics".
Kompendiet er udarbejdet primært til studerende, der er i gang med at gennemføre faget Erhvervsøkonomi på en videregående uddannelse. Kompendiet passer således perfekt til studerende, der læser HA, HD, Polit, Oecon, akademiøkonom og finanøkonom på alle videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Kompendiet har siden første udgave i 2009 været den bedst sælgende lærebog/kompendium i Erhvervsøkonomi på markedet.
Begge forfattere af dette kompendium har i flere år undervist ved ASPIRI A/S eksamensforberedende kurser og ved derfor, hvad der plejer at komme til eksamen og hvilke udfordringer, den studerende således typisk står overfor. Denne viden har vi søgt udnyttet ved at gøre kompendiet så læsevenligt, overskueligt og eksamensrelevant som muligt. Kompendiet er et såkaldt "pensumkompendie" og ikke kun et opskriftshæfte. Det, vi mener med pensumkompendium, er, at du kan læse kompendiet som en pensumbog fra A til Z og rent faktisk forstå fagområdet Erhvervsøkonomi.
For at gøre dette kompendium ekstra anvendeligt til eksamen har vi løbende opstillet de teoretiske definitioner og opgaveløsningsmetoder, som du skal kunne til eksamen. Bagerst i kompendiet har vi desuden opstillet en oversigt over disse metoder og definitioner, så du hurtigt kan finde det nødvendige redskab til eksamen. På den måde har forfatterne af dette kompendium haft som formål, at kompendiet både var velegnet som pensumlæsning i løbet af året og som et effektivt opslagsværk til opgaveløsning i undervisningen og til eksamen.
Bruges kompendiet sammen med et eksamensforberedende kursus fra ASPIRI A/S, styrkes den samlede kompetence, men den fulde anvendelse af kompendiet forudsætter ikke et eksamenskursus. Opdateringer og eventuelle ekstra opgaver med løsninger til kompendiet kan hentes på vores hjemmeside aspiri.dk

Anmeldelser (0)