Nedsat pris! Livets salt: brev til en ven - [RODEKASSE/DEFEKT]
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Livets salt: brev til en ven - [RODEKASSE/DEFEKT]

Af: Françoise Héritier

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 24-1-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Anne Sæhl
ISBN-13: 9788771371079
Produkt type: Rodekassen
Originaltitel: Le sel de la vie
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
Bogen er ridset på forside og bagside, ellers er bogen i fin stand.
Se flere produkter fra RODEKASSEN

Levering : På eget lager, 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Over 120.000 eksemplarer solgt i Frankrig! ” … afsindige grineanfald, telefonsamtaler uden begyndelse og ende, håndskrevne breve, (visse) familiemiddage, øl i baren, små nip af rødvin og en lille tår hvid, en kaffe i solen, en lur i skyggen, at spise østers ved kysten eller kirsebær fra træet, at slå ud efter hinanden for sjov, at samle på noget (sten, sommerfugle, æsker, hvad ved jeg?), skønheden ved en frisk efterårsaften, solnedgange, at være oppe om natten, når alle andre sover, at forsøge at komme i tanke om versene til gamle sange, at forsøge at komme i tanke om dufte og smagen af noget, at læse sin avis i fred, at bladre gennem fotoalbum, lege med sin kat, at bygge et fantasihus, at dække et smukt bord, et skødesløst hiv af en cigaret, at holde sin avis, at danse (åh! At danse!)"

Fransk åndrighed, charme og savoir-vivre, når det er allerbedst. I verdens måske smukkeste opremsning, skriver den franske antropolog Françoise Héritier sig frem til alle de små, vidunderlige ting, som giver tilværelsen sin poesi. ”

Der er en form for lethed og ynde forbundet med det simple faktum at eksistere … Dette lille ekstra, som er givet os alle: Livets salt.” Livets salt vil vække livsglæden hos selv den mest ukuelige pessimist!

Françoise Héritier er professor emeritus ved Collège de France, tidligere direktør for Det Samfundsvidenskabelige Universitet og præsident for Frankrigs nationale aids-komité.  

Pressen skrev:”Livets salt er en fantastisk lille sag. Jeg er ikke sikker på, jeg helt forstår, hvad denne bog faktisk er, men den er så frygtelig fransk, at man ikke kan andet end elske den… Jeg er vild med den: Den er dekadent og fornuftig på én og samme tid. Og jeg får sådan lyst til at bo i Paris”

F F F F F - Femina

Anmeldelser (0)