Nedsat pris! Skal vi krepere her som dyr: den dramatiske historie om J.P. Kochs grønlandsekspedition tværs over indlan - [RODEKASSE/DEFEKT] Forstør

Skal vi krepere her som dyr: den dramatiske historie om J.P. Kochs grønlandsekspedition tværs over indlan - [RODEKASSE/DEFEKT] (Rodekassen, Hæftet)

Af: Jan O. Kongstad

Forlag: Haase - i samarbejde med Arktisk Institut
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 351
Dato for udgivelse: 2-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788755912939
Produkt type: Rodekassen
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Stoltzedesign
Forord: Bent Nielsen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
Bogen er ridset på forside og bagside, har fået et knæk på bagsiden
Se flere produkter fra RODEKASSEN

På eget lager, 1-2 hverdage

1 Enhed

Advarsel: Sidste enheder på lager!

150,00 kr

-50%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hele den samlede historie - fra idé til fuldførelse - om kaptajn J.P. Kochs i sin samtid berømmede forskningsrejse til Nordøstgrønland 1912-13.
Historikeren Jan Kongstads bog er det første overordnede værk om Kochs dramatiske ekspedition, der ud over ekspeditionsdeltagernes dagbøger er sammenstykket af talrige dokumenter fra bl.a. Grønlandske Handel og Grønlands Styrelse.
Ekspeditionen var den første, der overvintrede på indlandsisen, den første der benyttede islandske heste som træk- og lastdyr, og den første der foretog iskerneboringer på indlandsisen, hvormed en stor dansk diciplin blev grundlagt. Ekspeditionen var også den første, der på klos hold oplevede - og overlevede - en gletsjer kælve.
Bogen er rigt illustreret med unikke fotos, hjembragt af ekspeditionsdeltagerne. Udgives i samarbejde med Arktisk Institut og med økonomisk støtte fra Konsul Georg Jorck og hustru Emma Jorck´s Fond.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skal vi krepere her som dyr: den dramatiske historie om J.P. Kochs grønlandsekspedition tværs over indlan - [RODEKASSE/DEFEKT]

Skal vi krepere her som dyr: den dramatiske historie om J.P. Kochs grønlandsekspedition tværs over indlan - [RODEKASSE/DEFEKT]

Bogen er ridset på forside og bagside, har fået et knæk på bagsiden