Sandheden om Harry Quebert-sagen: Roman af Joël Dicker

Sandheden om Harry Quebert-sagen: Roman

Af: Joël Dicker


Nedsat pris! Sandheden om Harry Quebert-sagen: Roman
ISBN-13: 9788763829434

Af Joël Dicker
Oversat af: Mette Olesen
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Rosinante
1. udgave 2014
5. oplag 2014
ISBN 978-87-638-2943-4
693 sider

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Den verdensberømte forfatter Harry Quebert lever et fredeligt liv i Aurora, en rendyrket amerikansk lillebysidyl. Lige indtil den dag man finder et lig gravet ned i hans have. Det viser sig at være resterne af en ung pige, Nola Kellergan, der på mystisk vis forsvandt 33 år tidligere fra Aurora. Sammen med liget finder man en lædertaske, som indeholder originalmanuskriptet til den roman, der gjorde Harry Quebert verdensberømt. Da politiet - og pressen - opdager, at forfatteren havde et forhold til den dengang kun 15-årige Nola, præstens datter, er skandalen fuldkommen.
Amerikas store forfatter bliver fængslet, anklaget for mord. Den eneste, som støtter Harry Quebert, er hans tidligere elev og ven, Marcus Goldman, der selv er forfatter. Overbevist om sit idol og sin læremesters uskyld - og på jagt efter inspiration til sin næste roman - begiver Marcus sig fra New York til Aurora. Han vil selv undersøge, hvad der skete med Nola Kellergan den sommernat i 1975. Den lille by gemmer på et væld af hemmeligheder - og hvordan finder man sandheden, når alle lyver om alle? Og især om Nola.  
Pressen skriver:
»plottet er fantastisk.«
- Information
»Årets bedste bog«
****** - Fyens Stiftstidende
»Forrygende fra start til slut«
***** - Alt for Damerne
»Et af de mest raffinerede plot, man længe har set«
- Jyllands-Posten
»Joël Dicker leger effektivt med læseren i sin spændingsroman om en ung skriveblokeret forfatter. (.) Det er behændigt og morsomt gjort«
**** - Politiken
»Niveauet er højt, velskrevet og velkomponeret, det er en god bog, som man er ked af at være færdig med, og som spøger i erindringen længe efter.«
- Søndag

Læsernes anmeldelser (0)