Seafood 4.0: Digital, Physical, and Biological Innovations from Sea to Table (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Seafood 4.0: Digital, Physical, and Biological Innovations from Sea to Table

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Elsevier - Health Sciences Division
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 07-10-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie The Fourth Industrial Revolution (Industry 4.0) in the Food Sector: Revolutionizing Agri-Food and Seafood through Smart Technologies
Originalsprog United States
Sideantal 480
Indbinding Paperback / softback
Forlag Elsevier - Health Sciences Division
Sideoplysninger 480 pages
Mål 227 x 152 x 27
ISBN-13 / EAN-13 9780443337505