Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation (Bog, Hardback, Engelsk) af Zdzislaw E. Sikorski

Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: Zdzislaw E. Sikorski


Forlag: Taylor & Francis Inc

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780849359859
  • Udgivelsesdato: 25-04-1990
  • Første udgivelsesår: 1990
  • Illustrationer: 32 Tables, black and white
  • Fagredaktør: Zdzislaw E. Sikorski
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 256
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Taylor & Francis Inc
  • Sideoplysninger: 256 pages, 32 Tables, black and white
  • Mål: 254 x 178

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

This must-have resource focuses on marine food composition as it relates to nutrition

Læsernes anmeldelser (0)