Sense kur - Sense opskrifter - Slank med fornuft

Sense kur - Sense opskrifter - Slank med fornuft

Slankesuccesen ’Sense’ vandt i februar TV 2-programmet ’En kur der dur’ og har førprogrammet og efterfølgende været en bragendesucces for kvinden bag kuren: Suzy Wengel. Suzy Wengel har på tre år formået at udvikle ogmarkedsføre kostkonceptet ’Sense’, der heltenkelt beskrevet går ud på, at man bruger sin håndfladestørrelse og en spiseske til at fordele mængderne korrekt på tallerkenen. Hun har selvtabt 40 kilo ved at følge ’Sense’-principperne.

Suzy Wengel er kostvejleder, foredragsholder og sammen med sin mand ejer af Center for Vægttab og biotekfirmaet RiboTask ApS på Fyn. Oprindeligt er hun uddannet forskningslaborant inden for organisk kemi, og i den egenskab er hun medforfatter på flere videnskabelige artikler. Direktør i RiboTask ApS siden 2016.

 

Fakta om Suzy Wengel

  • Hun har udviklet og skabt slankekonceptet ’Sense’ og er forfatter til syv bøger om ’Sense’, der er solgt i mere end 100.000 eksemplarer herhjemme og gennem hele 2016 har ligget højt på bestsellerlisterne. Bøgerne er desuden solgt til udgivelse i Tyskland.
  • Gift med Jesper og mor til Albert og Valdemar på seks og syv år. Bonusmor til sin mands tre store børn.
  • Konceptet går ud på at fordele maden efter ’Sense’-tallerkenmodellen, hvor man bruger sin håndfladestørrelse og en spiseske til at fordele mængderne korrekt på tallerkenen. Derudover skal man lære at administrere måltider i form af ’spisekasser’. Læs mere på sensekost.dk
  • Hun samarbejder med 40 konsulenter, der ud fra principperne i ’Sense’ hjælper klienter til vægttab i deres egne klinikker rundt omkring i landet.

Kategori: Sense kur - Sense opskrifter - Slank med fornuft  3 varer

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3