Smagen af JORDBÆR (Bog, Indbundet, Dansk) af Maren Korsgaard

Smagen af JORDBÆR (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Maren Korsgaard


Forlag: Koustrup & Co.

  • Type: Bog
  • Format: Indbundet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788793159198
  • Udgave: 1. (02-05-2016)
  • Oplag: 1. (02-05-2016)
  • Første udgivelsesår: 2016
  • Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
  • Fotograf: Maren Korsgaard
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 160
  • Indbinding: Indbundet
  • Mål og vægt: B: 212mm, H: 257mm, D: 17mm, Vægt: 810g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Hvert eneste øjeblik året rundt, plukkes et jordbær et sted i verden. Det fristende bær er elsket af alle og dyrkes fra Grønland til Tasmanien og fra Colombia til Japan. Alligevel synes vi, at intet er mere dansk end jordbær med fløde.
Denne bog handler om jordbær - om historien, botanikken, jordbær i kunst og kultur, jordbær i haven, dyrkning, beskrivelse af de bedste og mest berømte sorter samt jordbærs gode smag og indholdsstoffer. Og her er opskrifter med jordbær til både desserter og i det salte køkken.
De fem jordbærplanter, der er begyndelsen til det nutidige havejordbær blev i 1714 bragt til Frankrig fra Chile af den franske spion, løjtnant Amédée François Frézier, der også var interesseret i planter og her krydsede de med skarlagen jordbær, og havejordbærret var født. Inden da var det de vilde jordbær, der blev spist med stor nydelse.
Forfatteren, cand. hort. Maren Korsgaard, er økologisk dyrker samt rådgiver og akademisk medarbejder på Pometet, Københavns Universitet. Hun har også skrevet bøgerne Smagen af græskar, Bær, Æbler, Frugt og bær samt Politikens bog om beskæring samt en lang række artikler til magasiner og aviser.    

Læsernes anmeldelser (0)