Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 24-08-2023
Lad svampejagtens magi leve videre i køkkenet! Ikke altid svampetoast og flødepasta, svampe kan så meget mere gastronomisk: kantarelvafler, confiterede østershatte, glaserede Karl Johan-spyd …
Svampejagt er en vidunderlig måde at komme tæt på naturen: Den boblende energi, når du har spottet en spisesvamp i mosset, glæden ved forsigtigt at lirke den fri fra underlaget, skære bunden af den, tjekke den for orm, og lægge den nænsomt ned i kurven til de andre.
Men hvad så når du kommer hjem? Er det flødepasta og svampetoast hele ugen? Ingen skam i det; det er vidunderlige retter, men der er meget mere at komme efter.
De svampe du plukker i skoven har meget mere smag, end dem du køber i supermarkedet. De har også meget større variation. Tekstur og smag spænder bredt fra judasører over blomkålssvamp til kantarel og rørhat. Alle har de deres egne superkræfter i køkkenet, og det kan godt betale sig at dykke ned i deres gastronomiske muligheder. Uanset om svampene spiller hovedrollen eller danner bagtæppe i en ret, så gemmer de på et smagsunivers uden sidestykke.
Bodil Sofie Espersen og Søren Espersen er datter og far og har hele Bodils liv haft en fælles glæde ved svampejagt og svampetilberedning. I denne bog gennemgår de Danmarks mange spisesvampe og lærer dig at lave vidunderlig mad med dem.
| Forlag | Grønningen 1 |
| Forfattere | Bodil Sofie Espersen, Søren Espersen |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (24-08-2023) |
| Oplag | 1. (24-08-2023) |
| Første udgivelsesår | 2023 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 192 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 220mm, H: 289mm, D: 25mm, Vægt: 1017g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788773391556 |