Svampesamlerens kogebog (Bog, Indbundet, Dansk) af Bodil Sofie Espersen

Svampesamlerens kogebog

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfattere: Bodil Sofie Espersen, Søren Espersen

Nedsat pris! Svampesamlerens kogebog


Forlag: Grønningen 1

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lad svampejagtens magi leve videre i køkkenet! Ikke altid svampetoast og flødepasta, svampe kan så meget mere gastronomisk: kantarelvafler, confiterede østershatte, glaserede Karl Johan-spyd …  


Svampejagt er en vidunderlig måde at komme tæt på naturen: Den boblende energi, når du har spottet en spisesvamp i mosset, glæden ved forsigtigt at lirke den fri fra underlaget, skære bunden af den, tjekke den for orm, og lægge den nænsomt ned i kurven til de andre. 


Men hvad så når du kommer hjem? Er det flødepasta og svampetoast hele ugen? Ingen skam i det; det er vidunderlige retter, men der er meget mere at komme efter.


De svampe du plukker i skoven har meget mere smag, end dem du køber i supermarkedet. De har også meget større variation. Tekstur og smag spænder bredt fra judasører over blomkålssvamp til kantarel og rørhat. Alle har de deres egne superkræfter i køkkenet, og det kan godt betale sig at dykke ned i deres gastronomiske muligheder. Uanset om svampene spiller hovedrollen eller danner bagtæppe i en ret, så gemmer de på et smagsunivers uden sidestykke.


Bodil Sofie Espersen og Søren Espersen er datter og far og har hele Bodils liv haft en fælles glæde ved svampejagt og svampetilberedning. I denne bog gennemgår de Danmarks mange spisesvampe og lærer dig at lave vidunderlig mad med dem.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Grønningen 1
Forfattere Bodil Sofie Espersen, Søren Espersen
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (24-08-2023)
Oplag 1. (24-08-2023)
Første udgivelsesår 2023
Originalsprog Dansk
Sideantal 192
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 220mm, H: 289mm, D: 25mm, Vægt: 1017g
ISBN-13 / EAN-13 9788773391556