The Food Lab: Better Home Cooking Through Science (bog, hardback, engelsk)

Af: J. Kenji Lopez-Alt


  • Forlag: WW Norton & Co
  • Format: Hardback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780393081084
  • Udgivelsesdato: 30-10-2015
  • Første udgivelsesår: 2015
  • Illustrationer: Over 1000 color photographs
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 960
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: WW Norton & Co
  • Sideoplysninger: 960 pages, Over 1000 color photographs
  • Mål: 224 x 277 x 47

Levering: 6 - 9 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

A grand tour of the science of cooking explored through popular dishes.

Anmeldelser (0)