The Maillard Reaction (Bog, Hardback, Engelsk) af Sian E Fayle

The Maillard Reaction

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Sian E Fayle, Juliet A (University of Auckland Gerrard

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This unique book provides a 'one-stop' text from which methods of analysis of Maillard products may be obtained.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Forfattere Sian E Fayle, Juliet A (University of Auckland Gerrard
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 18-03-2002
Første udgivelsesår 2002
Serie RSC Food Analysis Monographs
Illustrationer No
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 134
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Serieredaktør Peter S (University of East Anglia Belton
Sideoplysninger 134 pages
Mål 164 x 241 x 15
ISBN-13 / EAN-13 9780854045815