The Sale and Purchase of Restaurants (bog, paperback / softback, engelsk)

Af: John M. Stefanelli


  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Format: Paperback / softback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780471512097
  • Udgave: 2nd Edition
  • Udgivelsesdato: 10-05-1990
  • Første udgivelsesår: 1990
  • Serie: Wiley Professional Restauranteur Guides
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 272
  • Indbinding: Paperback / softback
  • Forlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sideoplysninger: 272 pages
  • Mål: 244 x 189 x 14

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

A concise reference for food and beverage professionals who wish to sell or buy an existing foodservice operation. Based on the author's many years of personal experience, this detailed guide presents a wealth of information on valuation principles and procedures, sales terms and conditions, sales and purchase strategies.

Anmeldelser (0)