The Wok: Recipes and Techniques (bog, hardback, engelsk)

Af: J. Kenji Lopez-Alt


  • Forlag: WW Norton & Co
  • Format: Hardback
  • Type: Bog
  • Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780393541212
  • Udgivelsesdato: 08-03-2022
  • Første udgivelsesår: 2022
  • Illustrationer: Full color photographs throughout
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 672
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: WW Norton & Co
  • Sideoplysninger: 672 pages, Full color photographs throughout
  • Mål: 226 x 278 x 35

Levering: 6 - 9 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

The obsessive mastermind behind one of the decade's best-selling cookbooks returns with the definitive English-language guide to the science and technique of cooking in a wok

Anmeldelser (0)