Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 31-10-2008
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.
Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.
| Forlag | Politikens Forlag |
| Forfatter | Søren Frank |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 2. (31-10-2008) |
| Oplag | 12. (12-11-2024) |
| Første udgivelsesår | 2008 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 248 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 195mm, H: 257mm, D: 25mm, Vægt: 966g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788756792530 |