Wildcrafted Vinegars: Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles,... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Wildcrafted Vinegars: Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles, Hot Sauces, Soups, Salad Dressings, Pastes, Mustards, and More

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Pascal Baudar

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Chelsea Green Publishing Co
Forfatter Pascal Baudar
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-09-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer Full-color photographs throughout
Originalsprog United States
Sideantal 304
Indbinding Paperback / softback
Forlag Chelsea Green Publishing Co
Sideoplysninger 304 pages, Full-color photographs throughout
Mål 178 x 252 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9781645021148