A History of English Food (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Clarissa Dickson Wright

A History of English Food

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Forlag: Cornerstone

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

In this magnificent guide to England's cuisine, the inimitable Clarissa Dickson Wright takes us from a medieval feast to a modern-day farmers' market, visiting the Tudor working man's table and a Georgian kitchen along the way.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Cornerstone
Forfatter Clarissa Dickson Wright
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 06-09-2012
Første udgivelsesår 2012
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 528
Indbinding Paperback / softback
Forlag Cornerstone
Sideoplysninger 528 pages
Mål 201 x 133 x 34
ISBN-13 / EAN-13 9780099514947