A Text-book Of The Science And Art Of Bread-making: Including The Chemistry And Analy... (Bog, Hardback, Engelsk)

A Text-book Of The Science And Art Of Bread-making: Including The Chemistry And Analytic And Practical Testing Of Wheat, Flour, And Other Materials Emloyed In Baking

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: William Jago

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Legare Street Press
Forfatter William Jago
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-10-2022
Første udgivelsesår 2022
Sideantal 722
Indbinding Hardback
Forlag Legare Street Press
Sideoplysninger 722 pages
Mål 163 x 243 x 48
ISBN-13 / EAN-13 9781015584235