Æg: Den basale råvare (Hardback, Dansk) af Anne Larsen

Æg: Den basale råvare

(Hardback, Dansk)
Forfatter: Anne Larsen



Forlag: Muusmann
  • Serietitel: Muusmann gastro
  • Dato for udgivelse: 11-3-2016
  • Udgivelse: 1. udgave, 2016.
  • År for denne udgave: 2016
  • Første udgivelsesår: Ukendt
  • Originalsprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • Oplag: 1

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Ikke udkommet, kan forudbestilles

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Formen er en æstestisk perle. Indholdet en gastronomisk juvel. Få råvarer har så mange og så forskellig-artede anvendelsesmuligheder som ægget.  Denne bog kommer omkring det hele. Her er de faktuelle informationer om forskellige æggetyper og deres specielle egenskaber. Her er herlige opskrifter, hvor æg sættes ind i helt nye gastronomiske sammenhænge, og hvor også alle de gode, gamle klassiske æggeretter rendyrkes.  En herlig bog om, hvordan ægget indgår i køkkenet året rundt, morgen, middag og aften.

 Anne Larsen har igennem en lang årrække været en af vore mest succefulde madskribenter og samtidig en travl foredragsholder. Hun er af rigtig mange læsere kendt for sine inspirerende kogebøger, der er udkommet i store oplag, og for sine populære opskrifter i Alt for damerne, søndag, Søndagsavisen, på tv o.a. - aktuel i iForm og på fakta.dk.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Muusmann
Forfatter Anne Larsen
Format Hardback
Sprog Dansk
ISBN-13 / EAN-13 9788793314313