Æggehvideminimum på brødkost (Ebog, epub, Dansk) af Mikkel Hindhede

Æggehvideminimum på brødkost

(Ebog, epub, Dansk)
Forfatter: Mikkel Hindhede

PRIS
47,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Æggehvideminimum på brødkost – Brødæggehvidens værdi" er fjerde beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om forskellene på animalsk protein og planteprotein og fortæller om en række forsøg, der viser, at man kan klare sig med langt mindre animalsk protein, end videnskaben hidtil har antaget.

Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Lindhardt og Ringhof
Forfatter Mikkel Hindhede
Type Ebog
Format epub
Sprog Dansk
Udgivelsesdato 05-12-2019
Udgiver Lindhardt og Ringhof
Sideantal 60 Sider
Filtype epub
Filversion 3.0
Filformat Reflowable
Filstørrelse 13744 KB
Kopibeskyttelse DigitalVandmaerkning
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788726013672