American Regional Cuisine (Bog, Hardback, Engelsk) af . The Internation

American Regional Cuisine

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: The International Culinary Schools at The Art Institutes, Michael F. Nenes

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

American Regional Cuisine, Third Edition combines history, anthropology, and cuisine into a clear and comprehensive resource for the American Regional course. Its menu-driven approach makes this book unique in the marketplace, providing unparalleled value to culinary-arts students.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfattere The International Culinary Schools at The Art Institutes, Michael F. Nenes
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 3 ed
Udgivelsesdato 16-06-2015
Første udgivelsesår 2015
Originalsprog United States
Sideantal 496
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 496 pages
Mål 289 x 226 x 25
ISBN-13 / EAN-13 9781118523964