Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager:
rigtig lakrids, Bagsværd lakrids
Bagsværd lakrids vækker gamle minder til live. Smager som i min barndom, selv om lakridsen ikke er i de gamle seje stænger, som vi gnavede og tyggede i min barndom. Der var nogle år i min barndom , i 1956-1970 i Århus hvor vi kunne købe den mest fantastiske lakrids, men den forsvandt. Rygtet sagde at det var Fællesmarkedet, der forbød den rigtige lakrids. I al fald var det i mange år umuligt at opdrive en rigtig god lakrids, men så har kemikerne i Bagsværd genfunder smagen og konsistensen, næsten. Det er lidt bøvlet at skulle skære lakridsen ud af en plade når vi i gamle dage kunne købe lakrids i runde stykker på en tommelfingers tykkelse og ca 10 cm længde, der kunne gnaves så mundvandet løb ned af kinderne. Jeg savner konsistensen i de halv-bløde seje stænger, men SMAGEN ER DER, helt fantastisk, prisen er ikke som i gamle dage. Jeg bliver bebrejdet at jeg gang på gang fortæller at alt, kostede 25 øre i min barndom, de runde ispinde i 3 variationer: jordbær, kakao og vanilje. osv. men nu har vi fået lakridsen tilbage til "moderne" priser! Hvis de gode folk i Bagsværd kunne finde den rigtige form og konsistens ville jeg nok købe mig fattig og få mavepine og forhøjet blodtryk. Bagsværd lakrids har simpelt hen fundet smagen, og vi er en del, skandinaver, der elsker rigtig stærk lakrids. Der gik en del rygter om at lakridsen fik sin smag fra hestepis, og hesteblod. Det var nok mest røverhistorier, Bagsværd lakrids smager helt rigtigt uden tilsætningsstoffer. Fremragende.
| Type | Lakrids |
| Smagsvariant | Salmiak |
| ISBN-13 / EAN-13 | 5700002091031 |