Biotechnology of Lactic Acid Bacteria: Novel Applications (Bog, Hardback, Engelsk) af F Mozzi

Biotechnology of Lactic Acid Bacteria: Novel Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: F Mozzi

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lactic acid bacteria (LAB) have historically been used as starter cultures for the production of fermented foods, especially dairy products.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter F Mozzi
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 20-11-2015
Første udgivelsesår 2015
Fagredaktør Fernanda (Centro de Referencia para Lactobacilos CERELA) Mozzi, Raul R. (Centro de Referencia para Lactobacilos CERELA) Raya, Graciela M. (Centro de Referencia para Lactobacilos CERELA) Vignolo
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 400
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 400 pages
Mål 177 x 319 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781118868409