Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fascinating and entertaining entries about Britain’s greatest dishes and ingredients. Includes recipes for 20 classics. Beautifully illustrated. Supported by the National Trust.
Bemærk: Kan leveres før jul.
**A 2025 book to look out for by the Guardian and Sunday Times** This strikingly original account from award-winning food writer Bee Wilson charts how everyday objects take on deeply personal meanings in all our lives.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ever since the humble potato arrived from Peru around 1730 it has been a key component of the Scottish diet. In this book Liz Ashworth introduces the heritage and history of... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Comfort food pub classics from Saturday Kitchen presenter Matt Tebbutt
”Blandt alle smukke pletter i den fynske have, som fortjener at besøges for naturskønhedens skyld, indtager Kerteminde en fremragende plads. Naturen har her gjort sit bedste ved... Læs mere
”Lyngby (benævnes også ’Kongens Lyngby’ fordi det var krongods) er en landsby, der dog meget ligner mange af landets mindre købstæder. Indbyggertallet var i 1890 over halvtredie tusinde.... Læs mere
”Byen ligger højt i en skovløs egn, men gør ikke desto mindre et hyggeligt og venligt indtryk. Hertil bidrager de smukke parkanlæg: Christiansgave, anlagt som statsplantage i 1821,... Læs mere
”Det er en meget gammel by, hvis historie er begyndt længe før det 11. århundrede. At den allerede i det 12. århundrede havde betydning, viser den omstændighed, at den var Mønsted:... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
A dazzling history of a dangerous emotion, by acclaimed historian Agnes Arnold-Forster.
Bemærk: Kan leveres før jul.
A recipe-filled memoir of food, love, family and running a small neighbourhood restaurant that has survived recession and lockdowns to become an internationally-renowned haven of Italian home cooking.
Bemærk: Kan leveres før jul.