Hvad er rogn, og hvordan kan vi bruge den i vores køkken på en bæredygtig måde med respekt for naturen og med fokus på smag, ikke mindst i det grønne køkken? Rogn er æg fra fisk, krebsdyr og... Læs mere
”Wow … en af årets formentlig bedste bøger.” BERLINGSKE ”Det unge geni underholder fra først til sidst.” Bente Klarlund Pedersen i POLITIKEN Engang var jagten på et længere liv... Læs mere
Professor Steve Peters is a Consultant Psychiatrist and author of the... Læs mere
Drawing on recent discoveries and insights, How Life Works outlines a new vision of our understanding of life for the 21st century.
Der er både planter, blomster og bier i denne bog om Max og Meta. Hvordan formerer planter sig? Hvordan bliver blomsterfrø spredt? Hvad er spiring? Hvad er fotosyntesen for noget?... Læs mere
I Gik Einstein til fitness? præsenterer hjerneforsker Troels W. Kjær den nyeste forskning inden for, hvordan fysisk træning påvirker hjernen, og guider dig til bl.a. at holde... Læs mere
Biolex er et overskueligt og pædagogisk opbygget opslagsværk over de almindeligst forekommende biologiske fagudtryk og begreber fra alle de vigtigste... Læs mere
Små dyr i sø og å en let tilgængelig og overskuelig guide til det lavere dyreliv i vore søer og åer: insekter, snegle, orme, mider, edderkopper, salamandre og frøer - samt en række... Læs mere
"Danmarks flora efter voksested" er en ny fotografisk flora, der tager udgangspunkt i de vilde planters naturlige voksesteder. I bogens første del beskrives 11... Læs mere
Om vinteren, når der ikke er blade på træer og buske, kan man bruge knopper, skud og arrene fra sidste års blade til at finde ud af, hvilken art man står overfor. Bogen giver mulighed for at... Læs mere