Nedsat pris! Urmageren i Filigree Street
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Urmageren i Filigree Street (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Natasha Pulley

Forlag: Alhambra
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771187960
Udgave: 1. (14-09-2017)
Oplag: 1. (14-09-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 269
Originaltitel: The Watchmaker of Filigree Street
Oversætter: Rebekka Hjelholt Svendsen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
205,80 kr
195,30 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Urmageren i Filigree Street blander steampunk, magisk realisme med britisk og japansk historie. Resultatet er en usædvanlig og hæsblæsende fortælling fra Victoriatidens London. Den har solgt i mere end 120.000 eksemplarer alene i Storbritannien og er oversat til seks sprog.
Telegrafisten Thaniel lever et stille liv, hvor dagens bedste oplevelse er tepausen på aftenvagterne i Inderigsministeriet. Men en dag finder han et mystisk guldur på sin hovedpude. Da uret seks måneder senere redder hans liv i en bombesprængning, indleder Thaniel jagten på den anonyme giver.
Det leder ham til den excentriske urmager Keito Mori og hans butik i Filigree Street. Mori er venlig, men ensom, og tilbyder Thaniel sit venskab. Snart sker der dog en række uforklarlige ting, og Thaniel bliver splittet mellem fornuft og følelser. 
Da Grace Carrow, en fysikstuderende fra Oxford, blander sig i hele affæren, går det for alvor galt.
Natasha Pulley maler et dragende, anderledes portræt af 1880’ernes England, befolket med mennesker, der er fremmede i samfundet og for sig selv, og viser os, hvordan de langsomt lærer at række ud efter hinanden – med lidt hjælp fra videnskaben, metafysikken og en mekanisk blæksprutte.
Natasha Pulley har studeret engelsk litteratur på Oxford University og har arbejdet som boghandler og redaktionsassistent, før hun selv begyndte at skrive. Hun har boet og studeret i Tokyo i en længere periode og er ved at lære japansk. I dag bor hun i Bath, England. Urmageren i Filigree Street er hendes debut.

Anmeldelser (0)