Bread Baking Basics: Recipes for Mastering Bread, Dough and Flour (Making Bread for B... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bread Baking Basics: Recipes for Mastering Bread, Dough and Flour (Making Bread for Beginners, Homemade Bread)

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Gregory Berger

Forlag: Mango Media

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Mango Media
Forfatter Gregory Berger
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 15-07-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer full 4C Photography; 100 Illustrations
Originalsprog United States
Sideantal 170
Indbinding Paperback / softback
Forlag Mango Media
Sideoplysninger 170 pages, full 4C Photography; 100 Illustrations
Mål 254 x 203
ISBN-13 / EAN-13 9781642505702