Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (Bog, Hardback, Engelsk) af Michael Ruhlman

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Michael Ruhlman, Brian (SchoolCraft College) Polcyn

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

An essential update of the perennial bestseller.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfattere Michael Ruhlman, Brian (SchoolCraft College) Polcyn
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Revised and Updated
Udgivelsesdato 03-09-2013
Første udgivelsesår 2013
Illustrationer 50 line drawings
Illustrator Yevgenity Solovyev
Originalsprog United States
Sideantal 320
Indbinding Hardback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 320 pages, 50 line drawings
Mål 258 x 211 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9780393240054